Стефан Данаилов ежемесечно превеждал на сина си Владимир по 5

...
Стефан Данаилов ежемесечно превеждал на сина си Владимир по 5
Коментари Харесай

Скандал! Ламбо плаща луди пари на безработния си син

Стефан Данаилов ежемесечно превеждал на сина си Владимир по 5 хиляди лв. прехрана, твърди " Галерия ". Макар наследникът на Ламбо да е на 32 години, той бил незает, тъй като неотдавна се хванал да учи трето висше – медицина.

Заради лекциите и практическите занимания, които посещавал, нямал безусловно никакво време да се труди против възнаграждение, тъй като университетът поглъщал съвсем по 12 часа от деня му, написа.

Съпругата на Влади – американката Виктория, пък се занимавала най-вече с щедрост, която също не е доходоносно занятие, по тази причина младото семейство разчитало на помощта на родителите си. Сумата, която Ламбо всеки месец пращал до Америка, където синът му живее от години, Влади употребявал, с цел да погасява заема си, който възлизал на стотици долари и който взел за образованието си.

Родителите на Виктория, чийто татко е сполучлив прокурор, пък се грижели за останалите им разноски – битови сметки, пари за храна и гориво. И макар че наскоро синът на артиста призна, че няма никакъв вкус към наследството му, с ненаситност приемал издръжката си.

Доходите на Ламбо като пенсионер и народен представител в 44-тото Народно заседание са към 7 хиляди лв.. Той обаче печелел и от други места, тъй че не му представлявало компликация да поддържа сина си, да има пари за себе си и да заплаща постоянно на домашните помощнички, които го обгрижват.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР