Стефан Данаилов беше преди всичко приятел. Стараеше се да бъде

...
Стефан Данаилов беше преди всичко приятел. Стараеше се да бъде
Коментари Харесай

Днес той трябваше да навърши 81

Стефан Данаилов беше на първо място другар. Стараеше се да бъде другар с нас, с цел да може да ни научи, преди да бъдем артисти, да бъдем хора, описа артистът Дарин Ангелов в студиото на " Събуди се " по NOVA.

" Учеше ни по какъв начин да живеем и паралелно с това на тънкостите на театралната специалност. Цяло благосъстояние е, че бяхме при него. Той можеше да обича с цялото си сърце и тази обич се връщаше към него ", посочи Ангелов. Според него персона като Стефан Данаилов извънредно доста липсва на България.

" Той беше специфичен човек, изпратен с задача. Стефан Данилов е една магия. Със всички функции, които е изиграл, той е потвърдил кой е и какво може. Най-голямото му достижение са студентите. Ние да се усещаме като едно семейство, е нещо значимо, което той прилагаше. Стефан Данаилов не издигаше любимци ", сподели артистът Владислав Карамфилов. По думите му той  е бил индивидът, който е показвал по какъв начин се върви през тръните в живота, без те да се махат от пътя.

Според актрисата Ива Папазова Стефан Данаилов е имал умеенето да кара хората да не се взимат толкоз насериозно.

" Такава цялост от качества събрани в един актьор няма да се повтори. Повод е България през днешния ден да чества, че подобен човек се е родил в страната "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР