Стеф Макгавърн далеч не е щастлива, след като нейна фалшива

...
Стеф Макгавърн далеч не е щастлива, след като нейна фалшива
Коментари Харесай

Стеф Макгавърн критикува „нечувствителните“ спекулации за бременност след разпространението на „докторирана“ снимка

Стеф Макгавърн надалеч не е щастлива, откакто нейна подправена фотография се появи в обществените медии с водещата, изглеждаща бременна.

Разбираемо раздразнената телевизионна водеща се нахвърли и беше принудена да отхвърли, че чака след редица известия. В своите Instagram Stories Стеф разгласява изображение от различен споделен акаунт, което демонстрира звездата с нещо, което може да се смята за бебешка издутина.

Очевидно писнало от странното държание, тя реши да отговори и да обясни нещата. „ Снимка, която е поправена, с цел да наподобявам мощно бременна. По доста аргументи това е в действителност безчувствено “, разгласява тя, явно разочарована. След това тя сподели същинската фотография, включваща сътрудника си по малкия екран Ашли Джеймс, направена в кола.

Вече майка, тя взема решение да пази фамилния си живот надалеч от обществеността, само че разгласи, че е приветствала първото си дете преди пет години. Още през ноември 2019 година Стеф показа щастливата вест за бебето в Twitter, в този момент X, като написа: „ Е, здр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР