Ставаш сутрин, правиш си кафе и се отправяш край близкия

Ставаш сутрин, правиш си кафе и се отправяш край близкия ...

София през 2050-a - живот по Семейство Джетсън.


Ставаш сутрин, правиш си кафе и се отправяш край близкия парк в "Редута". В специално създаден кът на открито там някои от съкварталците вече са отворили лаптопите и работят.

Забравил си да си заредиш батерията, но за щастие можеш да го направиш в панела до масичката, където се намира и автоматът за напитки.

Звънят ти по спешност и няма време да се прибереш у вас, затова ще използваш от колите за споделено пътуване, които са в близката зона. Паркираш на "Московска", точно пред кметството, в специалния паркинг с посочени три свободни места за споделени автомобили.

София е свободна, наоколо само хора с велосипеди, които се движат без проблем по обширните велоалеи. Понеделник е.

Имаш пратка от САЩ, която ще пристигне по въздух на локацията, която зададеш чрез мобилния си телефон, защото контролираш дрона доставчик.

Работата ще довършиш в парка в центъра на града, след което набързо ще пазаруваш в магазина - без опашки и касиери, обслужван само от машини.

Проверяваш баланса на сметката си - получил си половин заплата от соларния панел на покрива, с който произвеждаш електроенергия и я връщаш обратно в мрежата, за което ти плащат.

Източник: dir.bg