Ставаш сутрин, правиш си кафе и се отправяш край близкия

...
Ставаш сутрин, правиш си кафе и се отправяш край близкия
Коментари Харесай

София през 2050-a - живот по Семейство Джетсън

Ставаш заран, правиш си кафе и се отправяш край близкия парк в " Редута ". В особено основан ъгъл навън там някои от съкварталците към този момент са отворили преносимите компютри и работят.

Забравил си да си заредиш батерията, само че за благополучие можеш да го направиш в панела до масичката, където се намира и автоматът за питиета.

Звънят ти по неотложност и няма време да се прибереш у вас, по тази причина ще използваш от колите за споделено пътешестване, които са в близката зона. Паркираш на " Московска ", тъкмо пред кметството, в специфичния паркинг с посочени три свободни места за споделени коли.

София е свободна, в близост единствено хора с колела, които се движат без проблем по обширните велоалеи. Понеделник е.

Имаш пратка от Съединени американски щати, която ще дойде по въздух на местоположението, която зададеш посредством мобилния си телефон, тъй като контролираш дрона снабдител.

Работата ще довършиш в парка в центъра на града, след което небрежно ще пазаруваш в магазина - без опашки и касиери, обслужван единствено от машини.

Проверяваш салдото на сметката си - получил си половин заплата от слънчевия панел на покрива, с който произвеждаш електрическа енергия и я връщаш назад в мрежата, за което ти заплащат.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР