Ставане в 5 сутринта, изтощително учене цял ден, храна, сън.

...
Ставане в 5 сутринта, изтощително учене цял ден, храна, сън.
Коментари Харесай

Голяма драма сполетя евродепутата Андрей Новаков, влязъл в казарма: Разводът ме съсипа

Ставане в 5 сутринта, изтощително учене през целия ден, храна, сън. По този метод евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков реши да лекува в казармата в Шумен тежката си меланхолия след развода с обичаната му Татяна. Тази година двойката сложиха дефинитивно завършек на брака и любовта си, траяла съвсем 15 години.
Доскоро Новаков се разписваше в Брюксел против сумата от над 15 000 лева месечна заплата. Към днешна дата обаче той се е цанил за редови войник в шуменската казарма, а зли езици в Благоевград разкриват, че военният чин му трябвал поради откриваща се неотдавна висока позиция в сърцето на Европа – втори секретар и докладчик за страните от Балтийско до Черно море.
За поста било нужно претендентите да са ходили в казарма, а Новаков НЕ се е отчел пред родината до момента.
Запознати обаче означават, че истината е напълно друга – тежката разлъка с хубавицата Татяна и фактът, че тя е взела грижите и за дъщеричката им Ема, унищожили Новаков и го трансформирали в „ робот “.
35-годишният евродепутат не ядял, не спял, вършел нещата изцяло машинално, а положението му почнало съществено да плаши околните му и приятелите от ГЕРБ.
Финалният удар пристигнал, откакто даже „ Уикипедия “ черно на бяло поставила завършек на брака му с редакция в биографията му, описваща краха на младоженските му трепети.
Според близки към евродепутата по думите му казармата била уместно място за робот като него, който правел всичко машинално, а съкрушеното му сърце щяло да издържи единствено, в случай че мозъкът му не е ангажиран с друго, с изключение на с драконовски боен режим, с който човек елементарно работи и не е нужно да мисли, разсъждавал покъртения евроизбраник.
Затова и решението на Новаков да захвърли високия пост и първокласното си жилище в Брюксел и галактическата за родните стандарти заплата за спане на нар, ястие на фасул и ставане на разсъмване, било предизвикано от раздялата с Татяна. Говори се, че младата брачна половинка е виновницата за разлъката, защото непрекъснатите отсъствия на Новаков дразнели хубавицата, а грижите за Ема падали единствено на нейните рамене.
Червенокосата красавица и Новаков са дружно от над 14 години, като подвигнаха обилна женитба през 2017 година, събитието бе почетено от всички първи в ГЕРБ. Лично кметът на Благоевград Атанас Камбитов бракосъчета влюбените, а тогавашната дясна ръка на Бойко Борисов – Цветан Цветанов, бе почетен посетител на тържеството. Вече някогашните съпрузи имали любовна история като на кино – още като студенти двамата се харесали, а сходно на сюжет от сантиментална комедия единият воин бил „ смотльо “.
„ Тя хареса първенец с една вежда и наднормено тегло “, разказва себе си като студент Новаков, само че Татяна тогава не гледала килограми, а огромното му сърце, разкрива самата тя.
В началото връзката им е идилична и разумно последвало сантиментално предложение за брак.
Малко откакто си споделиха „ Да “, двойката станаха родители на дребната Ема. Днес, вместо да се разказва като лоялен брачен партньор и татко в обществените мрежи, Новаков е отбелязал сбито единствено „ татко на Ема “. Не единствено е комплициран завършек на съпружеството, а и като по традиция са изтрити фотосите с към този момент някогашната му обичана.
За разлика от него, който загърби светския живот поради раздялата си с Татяна и се трансформира в редови войник, тя не била толкова унищожена от края на връзките им. Преди броени дни тя завела на море дъщеричката им, за която щяла да се грижи през множеството време.
Съдът постанови момиченцето да е под опеката на майка си, а това дефинитивно сринало Новаков, написа „ Уикенд “.
Депутати, научили за тежката раздяла пазят решението му и считат, че е добре да отиде за месец в казармата, където да остане изолиран от света, откакто не може да вижда даже щерка си сега.
Нямало по какъв начин да се грижи даже за фамилното куче, защото Татяна до неотдавна живеела в София, а той в Брюксел или Страсбург.
Татяна не харесвала, че Андрей спазвал единствено едно от обещанията си – да е вкъщи на годишнината от сватбата им – 28 май. Въпреки голямата му заплата, неговите отсъствия почнали да я терзаят, а това, че се оказала сама с подрастваща на ръце, куче, специалност и домашни отговорности, несъмнено ѝ пристигнало допълнително.
Мълвата даже носи, че хубавицата намерила кой да я теши във вечерите, в които Андрей бил на съвещания на Европарламента, макар че от ГЕРБ безусловно злостно отхвърлят сходни изказвания. Причината е, че Татяна също е близка с доста от сътрудниците и съпартийците на някогашния си брачен партньор, които защитавали повече неговото добро име и достолепие, в сравнение с фамилните полезности.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР