Става все по-топло и по-топло. През уикенда ще е топло,

...
Става все по-топло и по-топло. През уикенда ще е топло,
Коментари Харесай

Идва Бум в този ден, обяви професор Рачев по БТВ

Става все по-топло и по-топло. През уикенда ще е топло, а в неделя може да достигнем и 20 градуса, предвижда проф. Георги Рачев по bTV.

Циклонът, който се чака в понеделник, може да мине по-бавно или по-бързо и тогава преваляванията няма да са основни. Важното е, че ще влезе леден въздух, температурите ще паднат със 7-8 градуса.

От вторник до четвъртък ще е относително по-хладничко, с обособени превалявания. И в края на месеца - взрив, над 20 градуса.

От 28 март температурите ще бъдат над 20 градуса изключително в Северна България. Продължаваме да бъдем с 1 градус над междинната норма.

Валежите във Варна са прекомерно малко този месец.

Същевременно преваляванията ще бъдат от Румъния до Гърция, като изключително в Северна Гърция се чака да са много повече от България. Ще паднат доста дъждове, само че ще бъдат разтеглени в денонощието, тъй че не се чакат рискови обстановки.

Сняг се чака да вали на връх Тодорка от понеделник до четвъртък при много рискови температури. Сега в ниското няма сняг, само че във високата част над 2000 метра се е понатрупал. Пълно е горе със сняг, сподели проф. Рачев. По думите му Алпите също се понапълниха със сняг, само че чак в края на сезона.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР