Става дума за много пари. Може би и там има

...
Става дума за много пари. Може би и там има
Коментари Харесай

Сестрата На Бойко Борисов С Откровени Думи За Брат Си И За Кризата В Здравеопазването!

Става дума за доста пари. Може би и там има някакъв спор, в каква посока да тръгнат тези пари. При всички положения има диктуване къде да отиват парите. Не мога да го настоявам несъмнено, тъй като не познавам същинската обстановка. Предполагам, че има ползи. Няма по какъв начин да бъде по различен метод. Това сподели в ефира на Нова телевизия сестрата на премира Бойко Борисов доктор Красимира Иванова.

Тя разкри, че към този момент 35 години работи в системата на опазването на здравето и е сменила много министри. " Не съм броила министрите в системата за тези години. Не съм си разрешавала да разясня министри пред брат ми. Имаме съглашение - той не схваща от бебета, аз не запознат съм политика. Питала съм го няколко пъти чисто човешки, а той ми е отговарял: " Не ти би трябвало да знаеш ". Той държи фамилията надалеч от политиката.

Съвестта ми е извънредно спокойна, че нито в един миг не съм си разрешила да се въвличам в каквото и да е било ", сподели доктор Иванова. Коментирайки оставката на здравния министър проф. ген Николай Петров, сестрата на Бойко сподели: " Професор Петров си подаде оставката, тъй като е човек на достойнството. Дори най-малкото подозрение в неговите честност и морал, той нищо друго не би могъл да направи. Убедена съм, че той ще отбрани името си от позицията на доктор, експерт и човек. Той постъпи вярно, тъй като, от позицията на свободен човек, той ще може да се отбрани по верния метод. Какво ще направи премиера, като не одобри оставката, щяха да го упрекват в застъпничество ".

" Смятам, че професор Петров стартира огромни промени, които до в този момент не са правени, те са малко по-хард, малко по-смели. За мен това беше офанзива поради нарушение на огромни ползи. Следващият министър би трябвало да бъде извънредно самоуверен човек ", сподели още тя. Попитана защо си приказват с премиера Бойко Борисов, доктор Иванова сподели, че двамата си имат внуци, за които си приказват.

" Единият от близнаците е Красимир. Другият е Борис. Синът ми реши за имената. Той доста искаше едното от децата да се споделя Борис. Това е името на нашата фамилия ", разкри тя. Сестрата на Борисов приказва и за непрекъснатите обвинявания по адрес на брат си. " Атаките против Бойко Борисов минават през сърцето ми. Когато чувам и чета в по-ранните години доста се палех и нервирах. Случвало се е да не спа по цяла нощ. Задавала съм си въпроса тези хора за моя брат ли приказват, само че с годините привикнах ", сподели тя. Говорейки още за здравните промени, доктор Иванова сподели още, че с цел да може най-малко до някъде да се угоди на всичките ползи, би трябвало време и доста готови хора.

" Познавам доста сътрудници, които са извънредно стойностни и скъпи хора, само че те на първо място са експерти. Лекари, които не могат да се откъснат от работата си като лекари, с цел да се занимават с администриране. Аз напълно съзнателно заставам надалеч от тези процеси ", разясни сестрата на Борисов. Д-р Иванова призна още, че в болничното заведение не я назовават каката на Борисов. Не е чувствала особено отношение.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР