СТАРТОВИ СЪСТАВИЗоря Луганск: 53. Мацапура, 45. Фаваров, 15. Вернидуб, 32.

...
СТАРТОВИ СЪСТАВИЗоря Луганск: 53. Мацапура, 45. Фаваров, 15. Вернидуб, 32.
Коментари Харесай

НА ЖИВО: "Зоря" Луганск - ЦСКА



СТАРТОВИ СЪСТАВИ

" Зоря " Луганск: 53. Мацапура, 45. Фаваров, 15. Вернидуб, 32. Имереков, 24. Снумицин, 9. Захеди, 4. Свек, 10. Комченовский, 23. Булеса, 8. Лунов, 90. Сайадманеш

ЦСКА: 1. Бусато, 19. Турицов, 2. Матей, 29. Лам, 18. Мазику, 10. Йомов, 21. Юга, 3. Жеферсон, 30. Вилдсхут, 8. Кери, 9. Кайседо

ПРЕВЮ

С мисъл за победа, за три извънредно значими точки и за реванш. ЦСКА гостува на " Зоря " Луганск в четвъртия кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите.

Срещата директно от Украйна може да гледате по bTV Action от 19:45 ч.

Преди две седмици ЦСКА позволи загуба с 0:1 от " Зоря " в София. Тогава " алените " изиграха мощно първо полувреме, само че през втората част позволиха гол и очевидно не бяха на високо равнище, с цел да могат да осъществят обрата.

Именно това желае да промени треньорът Стойчо Младенов. Той съобщи, че задачата е футболистите му да играят мощно цялостен мач и по този метод да си обезпечат първа победа в шампионата.

До момента ЦСКА има 1 точка от равенството с " Бодьо Глимт ". Това отрежда на " алените " последно място в групата. Все още нищо не е изгубено, тъй че българският отбор сигурно ще търси успеха и метод да продължи към елиминациите на шампионата през 2022 година

" Зоря " е в същата позиция. И това подсигурява, че ще се получи забавен и оспорван мач на стадион " Славутич " в Запорожие.

Стойчо Младенов няма да може да разчита на санкции Тибо Вион и контузения Мено Кох. Добрата вест е, че контузията на Георги Йомов не е сериозна и той ще вземе присъединяване в мача.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР