Стартирахме проект „Подкрепа за успех“, в който ще бъдат включени

...
Стартирахме проект „Подкрепа за успех“, в който ще бъдат включени
Коментари Харесай

Проект на образователното министерство връща в училища 120 000 деца

Стартирахме план „ Подкрепа за триумф “, в който ще бъдат включени 120 000 деца в риск от отпадане от просветителната система, ученици на 1 500 учебни заведения. Това сподели в изявление за Агенция „ Фокус “ шефът на Дирекция „ Приобщаващо обучение “ към Министерството на образованието и науката и началник на плана Грета Ганчева.
„ Целта е планът да адресира проблемите на децата, които срещат компликации в ученето и имат пропуски при усвояването на образователното наличие. Идеята е да се работи в допълнение с подрастващите, които са в риск от отпадане от просветителната система. Методите, които ще се употребяват, са образования по образователните предмети. Целта е да се преодолеят пропуските, които учениците имат в ученето и в усвояването на знанията си в образователните предмети, с цел да могат да се включат по-успешно в просветителния развой и в живота на учебното заведение. И да бъдат дейни участници в цялостната просветителна система “, изясни тя.
По думите ѝ планът ще подкрепи да не се доближи до тяхното отпадане от учебно заведение. „ Да бъдат подкрепени с разнообразни ограничения, в това число посредством работа с родителите, посредством занимания по ползи, като една част от дейностите “ , разяснява Ганчева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР