Стартира дарителска кампания за проекта Зима - ски филм с

...
Стартира дарителска кампания за проекта Зима - ски филм с
Коментари Харесай

Ски филм с екологичен нюанс

Стартира дарителска акция за плана " Зима " - ски филм с екологичен колорит, който демонстрира контраста сред идилията в зимната планина и забързания темп на огромния град през погледа на един обичан спорт - фрийрайд ските. Филмът визира световния проблем, обвързван с динамичните промени в климата, вследствие на които зимите се съкратяват и стават по-непредвидими. Основното ядро на снимачния екип на плана включва добре познатия на българската аудитория фотограф и оператор Виктор Троянов, Ивайло Марков, режисьор, сценарист и продуцент, както и Николай Найденов – видео с дрон.

В основната роля ще забележим надарения български фрийрайд скиор Симеон Павлов, който е една от младите надеждни на българския тим по фрийрайд.

" Зима " е ски филм с екологичен колорит, паралел сред природа и екологични проблеми през призмата на фрийрайд ските. Филмът е във род документална нереалност. Идеята ни е да се включат най-хубавите наши фрийрайд скиори и да се покаже красивата природа в Пирин, Рила, Стара планина и Родопите ", разяснява Виктор Троянов – Филмът демонстрира контраста сред идилията в зимната планина и забързания темп на огромния град обхванат от смог през есенно-зимния сезон през погледа на фрийрайд ските. Чрез " Зима " желаеме да подтикнем хората да обмислят своето отношение към околната среда и контакта си с природата. "
В момента екипът на плана приключва първата снимачна фаза в градска среда, с помощта на сътрудниците на " Зима " в лицето на " Стената " и " Фотопавилион ", както и с поддръжката на Omsight. Предстои снимане на ски фрагментите в зимната планина, което е по-трудоемката част от плана, и за което е нужна още поддръжка. Събраните средства от акцията ще оказват помощ да бъдат покрити разноските по логистика и снимането на ски сцените в едни от най-красивите кътчета из българските планини.

Можете да подкрепите " Зима " и посланието, което българският ски-еко филм носи, посредством дарителската акция в платформата HelpКarma - bg.helpkarma.com/campaign/zima-proekt-za-ski-eko-film-940
Допълнителна информация: www.facebook.com/WinterMovie
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР