Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, призова футболистите му

...
Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, призова футболистите му
Коментари Харесай

Алегри: Ще хвърлим цялата си енергия в борбата за постигане на целите си

Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, прикани футболистите му да се отърсят от неприятната си форма в последно време и да покажат друго лице в идното домакинство на тима на Аталанта. Той изрази и разочарованието си от отрицателните резултати в последно време - едвам пет извоювани точки в шест мача.

„ Не се тормозя. Ако не друго, съм отчаян, тъй като не взехме доста точки през февруари. Дори против Наполи показахме някои позитивни неща, само че в последна сметка се прибрахме без нищо. Трябва да променим тази наклонност. Остават ни 11 мача в шампионата, плюс два, уповавам се три, за Купата на Италия. Ние продължаваме битката за реализиране на нашите цели и в този момент цялата ни сила би трябвало да бъде съсредоточена върху тях “, съобщи Алегри.

„ Утре (б.р. - днес) няма да бъде решителен мач, само че въпреки всичко е значим. Сега точките стартират да ни трябват малко повече, тъй като Аталанта също се бори за класиране в челната четворка. Трябва да разчетем етапите на играта по верния метод и да се подобрим, когато се пазиме, тъй като в последно време допуснахме прекалено много голове “, добави италианският експерт.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР