Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри прие спокойно загубата с

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри прие спокойно загубата с
Коментари Харесай

Алегри: Вече мислим за мача с най-силния отбор в Италия

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри одобри умерено загубата с 1:2 от Пари Сен Жермен в последния мач на отбора от груповата фаза на Шампионската лига. “Бианконерите ” пропиляха възможностите си за присъединяване в осминафиналите още преди седмица, а нощес рискуваха да останат на последно място и да не се доберат даже до Лига Европа, само че разгромният триумф на ПСЖ в Израел ги избави от отпадане от евротурнирите. 

“Играхме на равнище, само че скърбя за резултата. Ще продължим в Лига Европа, само че от на следващия ден превключваме на Серия “А ”. Трябва да сме въодушевени и раздразнени и незабавно да се върнем към нормалната си работа. Донякъде би трябвало да сме удовлетворени, че ще играем в Лига Европа, само че въпреки това сигурно ни е гняв, че сме навън от Шампионската лига ”, съобщи Алегри. 

“Имахме проблеми с травми, а това не е нещо, над което можем да влияем. Пуснах някои футболисти без опит, само че те се оправиха чудесно. В неделя ни чака мач с Интер - най-силния тим в Италия. Този дуел ще е извънредно значим ”, сподели още треньорът на Ювентус.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР