Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не пропусна да похвали

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не пропусна да похвали
Коментари Харесай

Алегри: Не сме в битката за титлата, Влахович има още много да учи

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не пропусна да похвали след дебютния му гол с екипа на “бианконерите ”, само че акцентира, че сръбският нападател има какво още да усъвършенства в играта си. Бившата звезда на откри резултата при успеха с 2:0 над, а второто попадение бе дело на друго ново попълнение -.

“И двамата се оправиха добре. Мачът беше сложен, само че подходихме вярно. Нападателите ни свършиха доста работа. Създадохме задоволително положения и като цяло представянето ни беше положително. Трябва обаче да останем крепко стъпили на земята, тъй като ни следва дълъг път ”, сподели Алегри.

“Заявих на Мората, Дибала и Влахович, че нямам нищо срещу да ги пущам по едно и също време на терена, в случай че дават всичко от себе си. Доволен съм и от тримата, изключително от старанието им в отбранителен проект. Пауло се раздаде и направи хубава асистенция за Влахович, а Алваро направи същото за гола на Закария. Сега ни следва мач за Купата на Италия, а след това ще мислим за Аталанта ”, продължи експертът.

“ имаше няколко неприятни първи докосвания първоначално. Това е нещо, което би трябвало да усъвършенства. Той е единствено на 22 и още му липсва опит. Трябва да се научи и по какъв начин по-добре да се измъква от бранителите ”, уточни Алегри.

“Битката за Скудетото ще е сред, Милан и, ние сме отвън нея към този момент. Борбата за четвъртото място обаче е отворена. е с мач по-малко, само че ни следва директен двубой с тях в неделя. Ако имахме още 4 точки, ние също щяхме да сме в разногласието за купата ”, добави треньорът на.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР