Старши треньорът на волейболният Левски Николай Желязков поздрави своите състезатели

...
Старши треньорът на волейболният Левски Николай Желязков поздрави своите състезатели
Коментари Харесай

Ники Желязков: Хубаво е, когато спечелиш, особено в дербито

Старши треньорът на волейболният Левски Николай Желязков поздрави своите състезатели след триумфа във Вечното дерби над ЦСКА с 3:2 гейма в шампионата.

„ Трудна победа, в малко чудноват състав, в случай че мога по този начин да го нарека, наложителна промяна, само че това беше единствената допустима алтернатива и считам, че Мони (Симеон Николов – бел.ред.) се оправи ослепително. Странен мач, хубаво е, когато спечелиш, изключително в дербито “, съобщи Желязков.

Синът на Владимир Николов, който е разпределител, се наложи да влезе на поста диагонал, а по-късно беше определен и за най-полезен състезател от мача.

„ В първия гейм направихме 12 неточности, на процедура дадохме половения гейм на ЦСКА, по-късно се опитахме да ги понижим. Млади състезатели, би трябвало ни време, би трябвало самообладание, с цел да доближат едно майсторство, което да чакаме от тях “, добави Ники Желязков.

Симеон Николов и Владимир Гърков означиха по 21 точки за " сините ", Страхиня Бързакович от ЦСКА бе най-резултатен в мача с 25.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР