Старши треньорът на волейболния ЦСКА Юлия Иванова-Минчева призна в интервю

...
Старши треньорът на волейболния ЦСКА Юлия Иванова-Минчева призна в интервю
Коментари Харесай

Юлия Иванова-Минчева пред БНТ: Ако ви кажа, че съм очаквала този обрат, ще ви излъжа

Старши треньорът на волейболния ЦСКА Юлия Иванова-Минчева призна в изявление за Българска национална телевизия, че не е вярвала в цялостния поврат на своя отбор против Левски, който класира " алените " за финала през този сезон в Националната волейболна лига (НВЛ) при дамите.

В своята зала " Васил Симов " " армейците " се постановиха трагично с 3:2 гейма, осъществявайки цялостен поврат против своя противник, като в хода на мача им се наложи да отразяват и два мачбола.

" Мога да преглътна първите два гейма, тъй като в последна сметка резултатът е в наша изгода. Докато обаче тимът не бе решил да се бори до края, не показахме нищо. В началото девойките бяха хрисими, само че в един миг се трансфораха в едни лъвици, които заиграха по-различно и желаеха да победят. Подобрихме блокадата, направихме повече точки от сервис, а въпреки всичко и шансът беше с нас ", разяснява Иванова-Минчева.

" Ще излъжа, в случай че ви кажа, че съм очаквала да се случи този поврат. Знаех след първите два гейма, че ни е нужна смяна и девойките я направиха. Получи се една жестока борба. Отборът на Левски изигра най-силния си мач досега в шампионата - тя бяха подредени, посрещаха добре, играха мощно и в центъра. Аз се притеснявах, че след няколко слаби дуела има възможност те да изиграят един доста мощен и той беше през днешния ден ", продължи тя.

Наставникът на ЦСКА показа предстоящият си и за финалната серия, в която за трета поредна година столичанки ще спорят с хегемона в българското състезание при дамите през последните години Марица Пловдив.

" Ние играем с доста заболели и контузени, което трансформира ротацията. Мечтаехме си да бъдем на край и успяхме. Надявам се да бъдем на равнището на Марица, да покажем сърцата игра против тях и в случай че може да вземем един или два мача. Трябва да се борим ", приключи Юлия Иванова-Минчева.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР