Старши треньорът на волейболния Дея спорт Бургас за жени Антон

...
Старши треньорът на волейболния Дея спорт Бургас за жени Антон
Коментари Харесай

Антон Петров: Това е обликът на нашия отбор, вече мислим за третия мач

Старши треньорът на волейболния Дея спорт Бургас за дами Антон Петров застана пред камерата на Българска национална телевизия минути след значимата победа с 3:0 гейма вкъщи против Славия, с която неговият отбор изравни резултата в четвъртфиналната серия от плейофите в Националната волейболна лига (НВЛ) за дами.

В зала " Младост " в Бургас домакините изиграха един от най-силните си мачове през акцията и закономерно получиха поздравления от своя ментор.

" Това е образът на нашия тим, когато съблюдаваме всички инструкции. Поздравявам девойките, че съумяха да превъзмогнат всичко, което ни се случи през този сезон във връзка с травми и отсъстващи състезатели. Днес тимът излезе във формат от млади състезателки с поддръжка от по-опитните и те съумяха да бъдат толкоз безапелационни. Момичетата просто демонстрираха голямо предпочитание за игра и пристрастеност ", разяснява Антон Петров.

" Вече мислим за третия мач и сме окуражени за него. Чакахме дълго време този триумф против Славия, само че несъмнено към този момент мислим и за идващия дуел ", добави българският експерт.

Четвъртфиналният конфликт сред тимовете на Славия и Дея спорт ще бъде решен с дуел в столичната зала " Панайот Пондалов ", който ще се организира във вторник (26 март) от 18:00 часа и ще бъде излъчен НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3 и на bntsport.bg!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР