Старши треньорът на волейболния Дея спорт Бургас Франческо Кадеду е

...
Старши треньорът на волейболния Дея спорт Бургас Франческо Кадеду е
Коментари Харесай

Франческо Кадеду може да се завърне на пейката на Дея спорт за дербито с Левски

Старши треньорът на волейболния Дея спорт Бургас Франческо Кадеду е допустимо още веднъж да води отбора си още в идното дерби в Националната волейболна лига (НВЛ) против състава на Левски София.

Отложеният дуел от шестия кръг на шампионата ще се играе на 5 декември (вторник) от 19:00 часа в бургаската зала " Младост ".

Припомняме ви, че от началото на този сезон Кадеду следи мачовете на своите ученици от трибуните, защото имаше проблеми с лицензирането на дипломата му. В негово неявяване на пейката на Дея спорт беше помощникът му Андрей Николов.

Според президента на бургазлии доктор Александър Маджуров даже италианският експерт да не води отбора си в утрешното домакинство против " сините ", то той ще бъде на пейката най-късно за гостуването на Черно море във Варна тази събота (9 декември)

" Франческо Кадеду постави изпит в събота в София и в случай че документите му бъдат сполучливо вписани в Министерството на младежта и спорта, то е допустимо още на следващия ден той да води състава на Дея в дербито против Левски в Бургас. Всичко зависи от бързината на дейностите на Министреството. Ако въпреки всичко не съумеят за идните 24 часа, то допускам, че той ще води състава при гостуването на Черно море на 9 декември ", съобщи ръководителят на Дея в изявление за уеб страницата BGvolleyball.com

" Да, мъчно е, и неприятно е това състояние. Но в случай че волейболистите ни не играят и Хулио Весалко да пристигна, няма да стане ", разяснява още Александър Маджуров.

Във краткотрайното класиране Дея спорт заема 5-о място с баланс 4-1, като бургазлии позволиха първата си загуба в шампионата при последния си дуел, отстъпвайки с 0:3 гейма при визитата си на Монтана.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР