Старши треньорът на ВК Левски Владимир Николов изрази мнението си

...
Старши треньорът на ВК Левски Владимир Николов изрази мнението си
Коментари Харесай

Владo Николов: Монтана игра с по-малко грешки в решителните моменти


Старши треньорът на ВК Левски Владимир Николов изрази мнението си по отношение на аргументите за загубата от Монтана. Късно нощес „ сините ” отстъпиха с 2:3 в зала „ Младост ”, заяви уеб сайтът на BGvolleyball.com. Най-коментираната обстановката след дуела бе тази, при която поради неточност в нареждането Монтана загуби 6 точки при започване на четвъртия гейм.

„ Грешка в подреждането имаше. Там грешката е на Монтана. Не желая да приказвам за съдиите. Те направиха неточности, само че те в случай че са създали 5 неточности, ние направихме 35. Така че това, с което съдийските решения повлияха на мача, е, че изнервиха играта. Не считам никога, че това е причина Монтана да завоюва. Монтана завоюва, тъй като игра с по-малко неточности в решителните моменти ”, сподели треньорът на Левски.

„ Монтана игра тъкмо по метода, по който ние чакахме. Проблемите пристигнаха от непрецизни отигравания на обикновени обстановки на мрежата. Трябва да работим върху това да играем по-стабилно. Горещо се надявам с картотекирането на Банов това да стане, да се увеличи конкуренцията в тима и да демонстрираме това, което можем. Имахме доста, в над 20 обикновени обстановки, в които би трябвало да създадем неща, които вършим по стотици пъти дневно, и не ни се получаваха ”, сподели още Николов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР