Старши треньорът на Витоша Бистрица Асен Букарев призна, че тимът

...
Старши треньорът на Витоша Бистрица Асен Букарев призна, че тимът
Коментари Харесай

Асен Букарев: Обиграваме отбора за Втора лига

Старши треньорът на Витоша Бистрица Асен Букарев призна, че отборът му е изгубил съвсем всевъзможни шансове за оцеляване в елита и той и футболистите му ще обиграват отбора за Втора лига. Специалистът съобщи това след загубата с 1:3 от Левски в контрола.

„ Изводи доста можем да създадем. По скоро съм удовлетворен от този мач. След такава пауза видяхме, че играчите не са добре механически, изгубили са игрови темп. Много потребна контрола. Видях и доста неща, за които мога да подлагам на критика футболистите си, само че ще го създадем в идващите дни”, показа той.

„ Самият факт, че спираш за два месеца и половина е огромен проблем за кондицията на играчите. За две три седмици напълно не е задоволително да влезеш в темп, просто го установяваме като факт.

Не мога да предсказвам дали ще стигнем оптимална форма за пет мача, които остават до края на шампионата. Ще се опитаме да играем за авторитет и имидж и да обиграваме тим за Втора лига. Това бе повода да се разделим с играчите. Имахме спогодба, да ги задържим най-малко до момента в който имаме математически късмет, само че не се получи. Остават някои хора, които са на по-сериозна възраст. Те са част от фамилията на Витоша и остават при нас. Ще се опитаме да играем прелъстителен футбол за Втора лига. Засега за мен нищо не се трансформира, имаме сделка с президента да продължим да работим”, сподели още Букарев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР