Старши-треньорът на Университатя (Крайова) Ивайло Петев е един от специалистите,

...
Старши-треньорът на Университатя (Крайова) Ивайло Петев е един от специалистите,
Коментари Харесай

Ивайло Петев ще бъде гост на треньорски семинар в Молдова

Старши-треньорът на Университатя (Крайова) Ивайло Петев е един от експертите, които са поканени да бъдат лектори в Молдова през март. Молдовската федерация по футбол провежда семинар за треньори, които имат Лицензи Про и УЕФА-А и се е спряла на редица водещи експерти, които да приказват за специалността.

Освен Петев, молдовците са поканили да споделят опита си митове като Мирча Луческу и Георги Хаджи. По всяка възможност ще участва и националният селекционер на Литва Едгарас Янкаускас, който реализира доста прилични резултати отпред на балтийската страна, включително и победа над България в София.

Въпросният семинар е плануван по време на паузата за мачовете на националните тимове през месец март. Окончателният лист от лектори към момента не е явен, само че уредниците ще разгласят цялостния лист, програмата и тематиките, по които ще приказват Петев и останалите посетители през втората седмица на идващия месец.

Ивайло Петев стартира работа в Университатя (Крайова) при започване на ноември 2023-а година. Той сега заема 4-о място в класирането и задачата е да ги класира за присъединяване в европейските шампионати. Селекцията в Университатя обаче не се случи по желанието на българския треньор на 100 %, защото липсва характерен централен нападател.

Бившият народен селекционер на България и на Босна и Херцеговина през януари отхвърли оферта от саудитския Абха точно в символ на преданост към румънците.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР