Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев остана доволен след успеха

...
Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев остана доволен след успеха
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Победата е добра наистина, но има какво още да се желае

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев остана удовлетворен след триумфа на своя отбор с 3:2 като посетител на Арда Кърджали в среща от последния 30-и кръг на постоянния сезон в Първа лига.

За наставника това беше първи триумф отпред на " алените ", откогато той се завърна отпред на клуба преди тъкмо една седмица, заменяйки уволнения Нестор Ел Маестро.

" Победата е добра в действителност. Има още какво да се желае като игра и като организация на играта. Резултатът е добър, само че моите условия са по-високи. Искам да виждам подобрението в крайната фаза на играта, където би трябвало да имаме скорост и да сме по-ефективни на фланга. Не единствено аз, ами всички футболни хора желаят да виждат флангови офанзиви. Това е най-хубавото във футбола – да се включиш от втора позиция на скорост ", разяснява Белчев след успеха в Кърджали.

" Казах на почивката, че би трябвало да излезем малко по-напред, да имаме по-добра организация. Знаехме, че имат бързи крила в офанзива. Възползваха се и ни създаваха тягост. Доволен съм, че се оправих. Засега ще се оправяме с това, с което разполагаме. Няма да се окайвам ", продължи той.

Опитният ментор призна, че в редиците на " армейците " е имало затормозяване след провалянето от Ботев Пловдив през седмицата, само че в този момент всички в тима би трябвало да насочат вниманието си към дербито с Левски на старта на плейофите.

" Имаше някакво затормозяване след Ботев Пд. Тези мачове са в историята. И този също е в историята. Сега се любуваме, на следващия ден към този момент мислим за идващия мач. Надявам се против Левски да сме в по-добра светлина. Дерби е, всичко се случва, само че ще създадем всичко допустимо да си тръгнем с три точки ", показа българският експерт.

Накрая той приказва и за протичащото се с бразилския нападател Фернандо Каранга, за който през днешния ден се появиха клипове по какъв начин се забавлява в столично нощно заведение часове преди дуела с Арда.

" Ако това за Каранга е правилно, не е професионално. Не ми се желае да е правилно. Не съм го гледал видеото, само че чух. При всички случаи, в случай че е правилно, ще имаме диалози. Ръководството ще реши какво да вършим ", приключи Стамен Белчев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР