Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич категорично заяви, че червените

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич категорично заяви, че червените
Коментари Харесай

Саша Илич: Няма да подценим Гигант за Купата, напролет ще е много тежко

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич изрично съобщи, че " алените " няма да подценят аматьорския Гигант Съединение в идния конфликт сред двата отбора в шампионата за Купата на България другата седмица.

Сръбският експерт взе присъединяване в демонстративния мач сред ветерани на Левски и ЦСКА по самодейност на столична клиника за месеца на мъжкото здраве.

" Ще има доста хора на стадиона в Съединение. В актуалния футбол не може да си позволиш да подценяваш който и да е противник, Няма да подценим Гигант, приоритет за нас е да преминем в идващия кръг ", сподели Саша Илич пред медиите след срещата.

Той е на мнение, че борбата с Лудогорец за първото място ще бъде доста тежка през пролетта.

" Напролет ще бъде доста тежко. Лудогорец е доста мощен тим, има и два мача по-малко от нас. Моят тим има потребност от отмора. Тренираме от юни и в този момент паузата не е толкоз огромна и идва в точния момент, имаме и подготовка, всичко е наред ", сподели Илич.

Бившият състезател на Партизан има вяра, че Сърбия може да стигне надалеч на Световното състезание.

" Сърбия има страховит тим, предвождан от Митрович, Влахович, Милинкович-Савич, Тадич, които играят във водещи шампионати. Бяхме първи в квалификациите пред Португалия и тимът има шансове да стигне надалеч на международното състезание ", сподели Илич.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР