Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е категоричен, че

...
Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е категоричен, че
Коментари Харесай

Нестор Ел Маестро: Надявам се да не се променим драстично, защото печелим в последно време

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е безапелационен, че столичният тим се стреми да стигне допустимо най-далеч в Купата на България.

с 3:0 в мач от 1/16-финалите от шампионата.

" Двубоят се разви както искахме. Изиграхме сериозен мач. Надявах се да водим с 2:0 на почивката. Щастливи сме за Данило Асприля. Той е страховит футболист и значим в съблекалнята. Нямаме време да се възстановим, само че се надявам да сме на равнище в събота против Крумовград. Надявам се да не се променим фрапантно, тъй като печелим напоследък. Ние сме ЦСКА ще се стремим да победим идващия ни противник в конкуренцията ", показа той след срещата.

Треньорът на Черноморец Балчик Мартин Христов призна, че е горделив от представянето на възпитаниците си, макар провалянето.

" Имахме няколко шанса. За да отстраниш тим като ЦСКА, би трябвало да имаш самочувствие. Трябваше да извадим и малко шанс. Трябваше да вкараме това, което създадем. Случи се най-лошото и допуснахме гол във втората минута. Когато ЦСКА поведе, стартира да играе по-освободено. Ако бяхме задържали 1:0 през първото полувреме, можеше да мислим за нещо през второто. Като стана 2:0, към този момент е мъчно. За страдание нямаме шанс. Нормално е да има терзание. За първи път гранд от София идва в Балчик. Не мога да не бъда удовлетворен от желанието и старанието на момчетата. Всички се стараха и се опитваха да си правят работата ", счита той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР