Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев заяви, че целта

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев заяви, че целта
Коментари Харесай

Валентин Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев съобщи, че задачата до края на шампионата е присъединяване в евротурнирите.

Това значи, че състава, който играе в Бистрица би трябвало да приключи на седма позиция и по-късно да завоюва финалния плейоф.

„ Момчетата упражняват съществено, нямаме проблеми с контузени. Всичко е обикновено. Със сигурност виждам една положителна сила в тима и това се вижда с всеки минал ден. Силно се надявам нещата да се усъвършенстват, в тази тенденция работим. Не желаеме да се задоволяваме с дребното, а в противен случай - да бъдем гладни за повече триумфи ", показа той пред клубната телевизия.

Наставникът разкри, че клубът има проект, даже и да не играе европейски футбол.

" Когато имаш късмет да се добереш до Европа, би трябвало да направиш всичко допустимо да се опиташ да го постигнеш. Като теглим чертата най-после, в случай че Господ е отредил - ще бъдем в Европа. Ако не - продължаваме да работим и без да навеждаме глави по никакъв метод. И за двата разновидността сме подготвени, само че задачата ни е Европа ". добави някогашният централен бранител.

Бившият футболен национал открива капацитет в младите футболисти в клуба.

" Имал съм опцията и щастието да работя съвсем с всички футболисти от първия, втория и третия тим. Ставайки въпрос за младите, несъмнено има един голям капацитет. Аз считам, че всеки един футболист, а и треньор, би трябвало да си извърви стълбичката поетапно. Има хора, които имат капацитет да играят в първия тим “, добави Валентин Илиев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР