Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов даде пресконференция преди

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов даде пресконференция преди
Коментари Харесай

Николай Панайотов: Надявам да се представим на нужното ниво, за да спечелим срещу Ботев Пд

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов даде конференция преди неделното домакинство на своя отбор на Ботев Пловдив в среща от 13-ия кръг на Първа лига.

Двубоят на стадиона в Бистрица е на 8 октомври (неделя) от 17:45 часа, а него " алените " ще се стремят към първи триумф на собствен терен в шампионата от 21 август насам, когато Етър беше съкрушен с 2:1.

На брифинга Панайотов изрази вяра, че неговият отбор ще направи задоволително, с цел да победи " жълто-черните " и бе безапелационен, че макар неналичието на Ивелин Попов съперникът разполага и с други рискови футболисти във фаза офанзива.

" Очаквам да създадем един добър мач с Ботев Провдив, който в последните срещи е в напредък, набират добра форма. И се надявам да се представим на нужното равнище, с цел да спечелим. Със сигурност с изключение на Ивелин Попов, те разполагат с други положителни футболисти във фаза офанзива. Затова дали с него, дали без него….да, за тях евентуално е загуба, само че ние се приготвяме по един и същи метод. Във фаза офанзива – видяхме го и в предходните мачове, Ботев Пловдив разполага с нападателни и бързи футболисти, добър централен нападател и сигурно тимът им играе добре в последните мачове ", разяснява младият ментор.

Треньорът на ЦСКА 1948 приказва още и за кадровите проблеми, с които е заставен да се оправя преди семейството на Ботев Пловдив.

" Имаме контузени хора, които се възвръщат и няма да вземат присъединяване. Това са Евгений Сердюк, Джонатан Перейра, Реян Даскалов също има проблеми, както и и Неделко Пишчевич. Но се надяваме след паузата някои от тях да стартират да вземат присъединяване. Пишчевич, който се контузи в първата среща с Левски, към този момент тренира наедно с тима, би трябвало му време, само че бързо навлиза. И се надяваме през паузата, в случай че имаме контролна среща, да го използваме ", изясни Николай Панайотов.



Участие в конференцията взе и младият защитник на " алените " Симеон Василев, който последователно стартира да се трансформира в съществена част от своя отбор и изкара цялостни 90 минути в последните три дуела от шампионата.

" Мисля, че ще победим, тъй като през седмицата тренирахме добре, раздавахме се. Подготвени сме както физически, по този начин и душевен и мисля, че ще спечелим. Проучил съм ги, гледах играчите на Ботев. Те имат в действителност бързи хора, само че също по този начин нашата отбрана не е мудна и считам, че ще се оправим. Аз също съм бърз. Крилото на Ботев мисля, че ще го изям. Всички се отнасят доста добре с мене, оказват помощ ми и се надявам да не преставам в същия дух и да играя все по-добре. Иначе като цяло колективът е доста добър ", съобщи бранителят на ЦСКА 1948, който в края на месеца ще навърши 18 години.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР