Старши треньорът на ЦСКА 1948 бе разочарован след Той заяви,

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 бе разочарован след Той заяви,
Коментари Харесай

Атанас Рибарски: Резултатите в последните два мача не отговарят на амбициите на отбора

Старши треньорът на ЦСКА 1948 бе отчаян след Той съобщи, че резултатите в последните две срещи не дават отговор на упоритостите на отбора.

" Разделихме си по едно полувреме. Влязохме по-добре в мача, за жалост обаче не успяхме да отбележим гол. Началото на второто полувреме и голът, който получихме, беше много ненадейно. Стъписа ни, накара ни да бързаме, накара ни да бъркаме. След това имахме две обстановки, които съгласно мен трябваше да изиграем по метод, който би изиграл тим, претендиращ за топ 3 ", съобщи Рибарски.

" Не съм гледал обстановката за дузпата. Искам да подчертавам върху футболните обстановки, има и ВАР, тъй че ме съмнява да сме били ощетени. По-скоро неналичието на гол тежи повече ", добави наставникът на ЦСКА 1948.

" В първите 15-20 минути от мача мисля, че беше държанието, което приляга на нашия тим. Стигнахме до обстановки, уцелихме и греда, само че не успяхме да отбележим, след което в последните 10 минути от първата част направихме доста непредизвикани неточности, които внесоха някакъв ужас и неоправдана припряност. След допускането на гола към този момент беше много мъчно, вкарахме всички офанзивни футболисти в игра, искахме да дадем по-голяма ширина на офанзивата и да наситим наказателното поле, само че за жалост в случаите, в които стигнахме до пукотевица, тя беше неточна ", сподели още Рибарски и разяснява дали се тормози за своя пост.

" Това ми е първа загуба, откогато съм отпред на първия тим. Резултатите в последните два мача обаче не дават отговор на упоритостите на тима. Достатъчно виновен човек съм, нося си отговорност, само че това ще го разясняваме с управлението ", приключи Атанас Рибарски.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР