Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски очаква червените да

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски очаква червените да
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА 1948: Знаем как са противодействаме на ФКСБ

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски чака " алените " да продължат да се развиват посредством присъединяване си в Лигата на конференциите. Първият им противник е румънският ФКСБ, който гостува на Националния стадион " Васил Левски " в сряда от 20:30 часа.
 
" Това е подобаващ и дълго чакан мач за нас. Концентрирани сме върху първата среща. Очаквам динамичен дуел. Искам да влезем уместно още през цялото време. Запознахме се с съперника и знаем какво да чакаме и по какъв начин да противодействаме ", съобщи Рибарски пред медиите. 

Той няма да разчита на Ивайло Чочев, Райън Бидунга и Неделко Пишчевич, които отпаднаха от състава на столичани поради травми.

" Няма да отпаднем. Надявам се да продължим традицията със славните мачове. Някои от момчетата нямат опит в евротурнирите, само че това е премия за техните старания. Искам да видя тяхното предпочитание за доказване. Гледах доста детайлно състава на ФКСБ. Имат национали от Румъния, както и на други страни. Добро усещане вършат офанзивните им играчи. Те несъмнено ще желаят да се потвърдят. Силните страни са им в това, че пресират високо и държат топката в противниковата половина. Хубаво е да разгледаме мача като стъпка напред. Важното е да създадем идната крачка и да се представим на равнище. Другите резултати са в предишното. Вече се настройваме за идния дуел. Чака ни доста друг мач ", сподели още Атанас Рибарски. 

Целта пред ЦСКА 1948 в идния в сряда мач е успеха преди реванша през идната седмица.

" С аудитория или без, ние сме привикнали да играем добър футбол. Спечелихме благосклонностите на цяла България с мачовете, които изиграхме през последния сезон. Излизаме да се надиграваме и да спечелим ", приключи експертът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР