Старши треньорът на Струмска слава Анатоли Нанков сподели мнението си

...
Старши треньорът на Струмска слава Анатоли Нанков сподели мнението си
Коментари Харесай

Анатоли Нанков смята, че резултатът срещу Ботев Пловдив лъже

Старши треньорът на Струмска популярност Анатоли Нанков показа мнението си след отпадането на неговия отбор от Ботев Пловдив на 1/16-финалите от Sesame Купа на България. 

" Да поздравя Ботев Пловдив, заслужена победа. Няма по какъв начин да не съм удовлетворен от моя тим. Играхме добре на този терен. Смятам, че се получи правилен и добър дуел. Резултатът не дава отговор на показаното на терена. След грешката на страничния арбитър при втория гол, имаше засада, дузпа, мачът свърши. Нашият късмет беше при 1:0 да изравним, само че не се получи. Смятам, че нашият тим се показа добре ", стартира Нанков. 

" Исках да запазя някои от главните играчи за мача с Марек. Всички, които влязоха се включиха добре, нямахме шанса да изравним, само че съм удовлетворен от тези, които започнаха и приключиха мача. "

" Съжалявам, че беше в работен ден и толкоз неприятно времето, щяха да дойдат повече хора да гледат дуела, само че не можем да вървим против времето. "

" Доволен съм, вървим добре в шампионата. Направихме много положителни мачове. Последният мач изключително, гостуването в Добрич, знаете Добруджа са добър тим със мощни футболисти, успяхме да победим. Момчетата към този момент съумяват да изпълнят това, което аз желая и считам, че надграждаме с всеки минал мач ", приключи наставникът на Струмска популярност. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР