Старши треньорът на Спортист (Своге) - Петър Колев, не скри

...
Старши треньорът на Спортист (Своге) - Петър Колев, не скри
Коментари Харесай

Петър Колев: Безобразно съдийство

Старши треньорът на Спортист (Своге) - Петър Колев, не скри разочарованието си след провалянето с 0:1 от Янтра в мач от Втора лига.
 Официално: Етър ще играе в efbet Лига през новия сезон
Официално: Етър ще играе в efbet Лига през новия сезон

Благодарение на Янтра

" Няколко са факторите да загубим през днешния ден. Първият го казахте - голямо напрежение в играчите. Огромен механически брак през първото полувреме. През второто полувреме подобрихме това по някакъв метод. Бяхме тима, който има концепция по какъв начин да нападна, само че в завършващата фаза още веднъж доста брак. Да не приказвам за центриранията, тъй като там бяхме безобразни.

Когато в средата на сезона се сложи цел от управлението влизане в Първа лига, естествено е в този млад тим да има напрежение. Нямаме опитни хора, които да изнесат тежестта в такива мачове. На нас ни би трябвало малко да ни съборят. Визирам - дузпа в 90-ата минута против ЦСКА 1948, дузпа в 88-ата минута против Литекс. Получихме опрощение от Българския футболен съюз, само че какво от това. Дузпа за нас при 0:0 против Дунав?! Видяха я от Дунав мост, единствено съдията не я видя. За мен върха беше през днешния ден. Видяхте едно безобразно съдийство ", показа Петтр Колев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР