Старши треньорът на Спортист (Своге) Георги Чиликов даде интервю пред

...
Старши треньорът на Спортист (Своге) Георги Чиликов даде интервю пред
Коментари Харесай

Георги Чиликов: За мен няма фаворити

Старши треньорът на Спортист (Своге) Георги Чиликов даде изявление пред клубния уебсайт в дните сред първия и втория кръг на Втора лига.

Свогенци отстъпиха с 1:3 против Беласица като посетители, а в събота посрещат Спартак Варна.

Варненските соколи изпаднаха от Първа лига и незабавно оповестиха, че ще се борят за бързо завръщане. Но за Чиликов ситуацията не е непозната, защото през предишния сезон работи точно там.

– Г-н Чиликов, изминаха няколко дни от първия турнирен мач против Беласица. Какви заключения си направихте?
– Като цяло съм удовлетворен от раздаването на футболистите. Не мога да се оплача от това естество. След като си отбележиш 2 автогола до 30-ата минута няма какво повече да желаеме с изключение на загуба. Успяхме да се върнем, само че прекомерно късно. С оглед на събитията заслужихме загубихме след груби самостоятелни неточности. В последна сметка за всичко има пояснение. Вече споделих, че за резултатите съм отговорен аз. Момчетата дадоха максимума от себе си и аз не мога да се оплача.

– Анализирахте ли грешките и на какво се дължат? Липса на централизация, малко време за сработване?
– За доста неща можем да приказваме. При състояние, че тръгнахме с 4 индивида с контракти, а в този момент има почти имаме 12-13 индивида експерти, е разумно да няма сработка. Лошо стичане на събитията с тези на процедура два автогола, което не беше прелестно и не беше мечтания дебют, само че футболът е това.

– Предстои мач против Спартак Варна, който има високи упоритости, а и вие работехте до неотдавна там.
– При всички положения, както с Беласица, в този момент ще кажа същото – излизаме за победа. Не ме интересува против кой играем. Това съм споделил и на момчетата. Искам да се раздадат на най-много и да излезем за победа. В последна сметка каквото сме си заслужили. Това, че е Спартак Варна няма значение. Разбираемо е, че по доста аргументи са любимец, само че в моята глава любимци няма.

– Ще има ли разлика в настройката за този мач?
– Не. Гледайки всички мачове във Втора лига, не виждам тим, който можеш да подцениш или който да направи голяма разлика. Всеки мач е като край.

– Очаквате ли още нови попълнения?
– При всички положения. Много мъчно става това нещо заради доста аргументи. Трудно се намират играчи. Много тимове са с огромни упоритости във Втора лига и както се споделя не останаха футболисти. Ще създадем всичко опция да попълним тима с още 2-3 нови попълнения. Така ще е до зимата, а след това ще забележим. Дори да не стане, би трябвало да се надяваме да няма санкции и травми и ще се борим за всяка точка.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР