Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров - Херо призна,

...
Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров - Херо призна,
Коментари Харесай

Димитър Димитров - Херо: Съжалявам единствено за резултата

Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров - Херо призна, че съжалява в първия кръг от пролетния полусезон в Първа лига.

Опитният експерт показа, че " соколите " са основали задоволително положения, с цел да си тръгнат с най-малко точка от този дуел, само че някои избрани неща са им попречели.

" Липсата на самочувствие е може би едната причина да не вземем нищо от мача. Другата е, че ние действително не се познаваме. Има хора, които влязоха, а пристигнаха няколко дни преди мача. Нямаше нужната стиковка и то беше напълно обикновено. Може би това, че не успяхме при започване на мача, когато имахме до 15 минута 2-3 стопроцентови положения, които, в случай че бяхме вкарали, несъмнено настроението и държанието на нашия тим щяха да бъдат други. И главното – грешките, които допуснахме в позиционирането при гола. Да, тимът на Лудогорец има доста бързи и доста скоростни футболисти, имат доста бърз преход от отбрана в нахлуване, само че, в случай че не бяха тези неточности в позиционирането, считам, че имахме по-сериозни шансове. Нямаше да бъде несправедливо, в случай че бяхме приключили наедно, тъй като ние имахме своите положения. И греди, и положения, и вратарят отрази няколко удара. Съжалявам само за резултата. Иначе като държание, като игра мисля, че нашите футболисти се показаха на положително равнище. Не желая да разясня съдийството. За мен 3 минути добавено време на втората част е малко, тъй като три минути се изгубиха единствено при гледането на ВАР ", стартира Херо.

" Двата бързи гола при всички положения объркаха рецептата за мача, тъй като видяхте, че ние започнахме сносно, изключително в първите 15 минути. Аз преброих 3 стопроцентови голови положения, които имахме. Лошото е, че всяка една неточност, която допуснахме в отбрана, беше осъдена въз основата на класата и опциите, които имат Лудогорец. Смятам, че като цяло се представихме почтено на фона на целия мач ", добави наставникът на Спартак Варна.

Херо похвали още своите футболисти за работата им в конструктивен проект, отчитайки, че те са основали доста обстановки в предни позиции.

" Пламен Димов пропусна доста огромна част от подготовката поради травми, не беше в оптимално физическо положение и това беше главната причина да не стартира. Когато влезе в темп, естествено той ще бъде главен футболист. Доста е мощно да се приказва за почерк и жанр, тъй като е доста малко времето, в което работим. Аз персонално се веселя, че успяхме да създадем доста положения във фаза офанзива, много обстановки, в които можехме да вкараме гол, което значи, че тимът в конструктивен проект е играл добре. Ако се случи добър футболист, за нашите финансови благоприятни условия бих го взел, несъмнено ", приключи Димитър Димитров.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР