Старши треньорът на Спартак (Плевен) Красимир Бислимов призна превъзходството на

...
Старши треньорът на Спартак (Плевен) Красимир Бислимов призна превъзходството на
Коментари Харесай

Бислимов: Ще играем в Ловеч, защото стадионът в Плевен е съборетина

Старши треньорът на Спартак (Плевен) Красимир Бислимов призна превъзходството на Хебър (Пазарджик) след загубата с 0:3 в Брацигово. Наставникът на плевенчани не скри разочарованието си от обстоятелството, че отборът му ще семейства надалеч от вкъщи си - в Ловеч, защото стадионът в Плевен няма по какъв начин да получи лиценз поради окаяното си положение.

“Загубихме от един доста добър и класен тим. Допуснахме лек гол, след което се отпуснахме и създадохме няколко обстановки, от които обаче не се възползвахме. След фаула и аления картон на нашия вратар всичко беше ясно”, съобщи Бислимов след загубата в Брацигово.
 Хебър - Спартак (Плевен) @@@
“Целта пред нас този сезон е да се утвърдим в групата. Рано е да приказваме за каквото и да е повече. Не знам дали сме финансово постоянни, почтено казано. Ситуацията със стадиона не е добра. Съоръжението е една съборетина, нужни са финанси, с цел да се ремонтира и получи лиценз. За страдание, ще играем в Ловеч, от което губим и ние, и нашите фенове”, добави още някогашният състезател на отбора. Втора лига 1 кръг, събота 20 юли  Хебър (Пазарджик) 3:0краен резулат  Спартак (Плевен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР