Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви, че е доволен

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви, че е доволен
Коментари Харесай

Загорчич: Тръгваме нагоре

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич съобщи, че е удовлетворен от успеха с 2:1 против Септември, само че не и от показаната игра. Той е безапелационен, че отборът му потегля нагоре.

„ Трудно пристигна успеха, не мога да съм удовлетворен от играта, единствено от резултата. Ядосах се при гола, който получихме. Спадна ни концентрацията. Един мач с доста единоборства, успяхме да си вкараме два гола и да спечелим “, сподели Загорчич.
 
„ Със сигурност ще намерим най-ефективния вид в нахлуване. Много промени имаше при нас с избрани хора, които отидоха в други клубове. Имахме си потребност от тях. Хората, с които разполагаме, ще съумеят да навлязат във форма. Ще разчитаме и на останалите футболисти “, добави той.

„ Целият тим не е чак толкоз умел, през днешния ден единствено Галин (Иванов) и (Емил) Виячки. Останалите са по-малки като футболни години. Няма да можем да вкараме гол, в случай че съперникът не направи неточност. И ние вършим неточности. Всеки, който направи по-малко неточности, по-вероятно е да завоюва мача. Вече тръгваме нагоре “.

„ Ще впрегнем всички старания против Локомотив. Всеки мач е значим за нас. Локо Пд е добър тим, с положителни футболисти. Надявам се, че ще успеем да спечелим против тях. Важно е да излизаме с огромно самочувствие и вяра “, сподели още наставникът на „ белите “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР