Старши треньорът на Рио Аве Карлос Карвалял се възстановява след

...
Старши треньорът на Рио Аве Карлос Карвалял се възстановява след
Коментари Харесай

Крадци нападнаха футболен треньор

Старши треньорът на Рио Аве Карлос Карвалял се възвръща откакто се сблъска с крадци, носещи ножове, до момента в който се е прибирал към дома си.

Карвалял се е прибирал към дома си в Брага след равенството на водения от него Рио Аве против Маритимо, след което клубът изравни върха си от 51 точки в шампионата.

Прибирайки се към своя дом в ранните часове, Карвалял се е сблъскал с трима маскирани мъже, които са желали да го оберат.

54-годишният треньор обаче отхвърля да го направи, като даже се стигнало до битка. Карвалял има порязвания и натъртвания, само че другояче е незасегнат.

Бившият управител на Суонси разкри: „ Докато през вчерашния ден се прибирах към къщата си в Брага от Мадейра, към 2,15 сутринта бях атакуван от три индивида с качулки. “

" Моят натурален инстинкт беше да се боря - това беше може би рисковано решение. Но благодарение на моя наследник Хосе Карлос успяхме да се измъкнем от обстановката. Имаме няколко порязвания и синини, само че нищо съществено. "

" Полицията в Брага неотложно беше извикана на местопроизшествието и не можеше повече да помогне. Те се оправиха с случая и се надявам, че ще заловен виновните за този опит за обир. "

" Искам да благодаря на хората за всички известия и цялата поддръжка. Но бих желал да не се свързвате с мен или моето семейство в този миг, с цел да ни помогнете да преминем през тази обстановка допустимо най-скоро “, добави португалският треньор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР