Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е нарушил разпоредбите

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е нарушил разпоредбите
Коментари Харесай

Зидан нарушил важна забрана по време на карантината

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е нарушил наредбите на Испанското министерство на опазването на здравето по отношение на пандемията от ковид. Според каталунския вестник Sport той си е разрешил да посети жилището си в предградията на столицата, без значение че няма право да го прави до довечера. Според ограниченията на управляващите всеки човек би трябвало да обитава единствено на един адрес до приключването на “Фаза 0”, което ще стане с настъпването на 25 май.

Зидан и фамилията главно живеят в центъра на Мадрид, само че преди време си купиха къща в предградията. През последните два месеца всички те си стояха в дома в центъра на града, само че по-рано тази седмица французинът е бил видян да влиза в другото си имение. За това нарушение Зизу рискува санкция от 1500 евро.
 Анчелоти: Зидан промени визия ми за футбол
Иначе Гарет Бейл наруши разпоредбите още след експлоадирането на пандемията, когато отиде да играе голф, без значение че всички от Реал трябваше да са под карантина поради позитивна проба на баскетболиста на “белите” Трей Томпкинс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР