Старши треньорът на Реал Мадрид Пабло Ласо отново засегна липсата

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Пабло Ласо отново засегна липсата
Коментари Харесай

Пабло Ласо след втората загуба на Реал: Не играхме като отбор

Старши треньорът на Реал Мадрид Пабло Ласо още веднъж засегна неналичието на централизация и сила след загубата на " белия балет " от Морабанк Андора със 75:91.  Нов призрачен сън за Реал Мадрид, " белите " са на прага на елиминацията

" Беше ни мъчно да влезем в мача. Не играхме като тим и не успяхме да обърнем резултата. Не намерихме офанзивната серия, от която имахме потребност. Остава ни опция да отидем на полуфиналите. Днес обаче ни липсваше по малко от всичко - централизация, сила, непрекъснато изоставахме ", сподели експертът.

" Не сме си правили сметките към момента, само че не знам дали успеха (срещу Сарагоса утре) ще ни стигне ", съобщи Ласо за класирането в групата.

" Бяхме по-напрегнати против Валенсия и направихме добър мач. Днес не беше по този начин. Имахме възприятието, че подхождаме лековато в офанзивите си и ни се струваше елементарно да стреляме от тройката. И в случай че вършиме само това, нямате преимущество, не получавате фаулове. Не бяхме сполучливи през днешния ден, и в този смисъл те бяха по-добрият тим ", добави той за мача.

Реал излиза в решителен финален конфликт на следващия ден против Сарагоса от 22:30. Проблемът за тях е, че всичко е в ръцете на Валенсия, които могат да изхвърлят " белите " с победа над Гран Канария час по-рано.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР