Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти потвърди, че

...
Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти потвърди, че
Коментари Харесай

Карлето: Бензема ще стартира срещу Осасуна

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти удостовери, че Карим Бензема ще стартира в състава против Осасуна в неделя и поддържа капитана на " белите ". Нападателят отсъства за три седмици заради травма в коляното, само че ще взе участие в първия мач на испанския първенец след паузата за дуелите на националните тимове.

Карим Бензема осъществя четири гола в шест мача за европейския клубен първенец през актуалната акция. Миналия сезон французинът вкара 44 попадения, когато Реал Мадрид си завоюва трофеите в Шампионската лига и Ла Лига.

" Бензема се оправя доста добре, той ще стартира мача. Беше с тима цяла седмица. Физическото му положение е положително, тъй като съумя да се възвърне добре и по-късно да работи добре. Няма нищо по-различно с Карим, той тренира доста добре. Абсолютно съм сигурен, че ще забележим същия Карим Бензема, който игра през предишния сезон - величествен състезател ", разяснява Карло Анчелоти пред медиите.
Италианецът разкри, че халфът Лука Модрич няма да играе против Осасуна и също може да пропусне мача от Шампионската лига против Шахтьор Донецк идната сряда.

" Модрич има лека травма. Не съм сигурен, че ще успее да се оправи за сряда. Той ще тренира в понеделник, дано забележим по какъв начин се усеща. Ако не е подготвен, ще играе идната седмица с Хетафе ", сподели още Карло Анчелоти. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР