Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, изказа своите

...
Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, изказа своите
Коментари Харесай

Анчелоти е възхитен от начина, по който играчите му се справят в тежкия период

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, изрече своите благодарности към своите футболисти за представянето им в сложния интервал на голям брой травми. От лятото насам в тима има над 20 контузии, а някои от тях са особени тежки. Последният случай е на Дейвид Алаба, който тази заран беше опериран и няма да се завърне преди старта на новия шампионат.

Въпреки всички проблеми, „ Лос бланкос “ са на седем точки пред Барселона, като отстъпват единствено на Жирона. В Шампионската лига столичани нямаше проблеми в групата си и към този момент е на 1/8-финал.

„ Това, че тимът съумява да се държи сега, е особено. Играчите ми са доста специфични, благодаря им. Много от тези контузии нямаше по какъв начин да бъдат планувани. Те могат да се дължат на всичко - изтощеност, претоварване… Досега успяхме да се оправим добре. Да забележим по какъв начин ще е през втората част от сезона. Да се надяваме, че през март или април може да си помислим за завръщането на Милитао или Куртоа “, съобщи Анчелоти, който беше запитан дали в този момент Реал ще притегли нов централен защитник.

„ Не споделям да или не. Само споделям, че дружно с клуба ще обсъдим нещата и ще вземем най-удачното решение. Сега не е моментът да приказваме за съответни имена. Ако има опция за някого, ще се възползваме. Но не бързаме, тъй като до края на януари има доста време “, отговори той.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР