Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти демонстрира увереност, че

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти демонстрира увереност, че
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Гуардиола може да бъде спокоен, няма да правя магии

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти показва убеденост, че тимът му ще в профил Манчестър Сити на четвъртфиналите в Шампионска лига.

Италианският експерт приказва пред медиите в пресцентъра на стадион " Етихад " преди утрешния реванш със Сити..

" Няма да изгубя съня си поради мача на следващия ден. Ще остана безсънен, само в случай че хапвам доста на вечеря. Имам огромно доверие в тима си, ние сме доста положителни. Няма с какво да се изненадаме с Гуардиола, познаваме се доста добре. Гуардиола може да бъде спокоен, няма да върша вълшебства ", сподели Анчелоти.

" Миналогодишното проваляне от Сити с 0:4 ни даде урок, само че ние би трябвало да мислим за на следващия ден, нищо повече. Първата среща беше равностойна, с еднакъв резултат и има още 90 минути, в които всичко може да се случи. Имаме убеденост, че може да продължим напред ", сподели още Анчелоти.

Той предизвести, че нападателят Ерлинг Холанд продължава да бъде опасност за всяка една защита, макар че бе обезвреден в първия мач на " Бернабеу " от отбраната на Реал.

" Той към момента е един от най-опасните играчи на Манчестър Сити. Фактът, че не се изяви в първия мач, е заслуга на отбраната, само че той може да бъде най-хубавият централен нападател в света и постоянно ще бъде рисков ", сподели Анчелоти.

Той още един път изрази възхищението си за играта на Джуд Белингам, макар че напоследък не вкарва доста голове, както го правеше при започване на сезона.

" Белингам означи доста голове през есента, нещо, което никой не очакваше. Но като цяло желая всички да работят за тима. Джуд е доста съвременен състезател, с доста механически качества и разсъдък. Като полузащитник може да покрие доста терен и му предсказвам грандиозно бъдеще, тъй като е единствено на 20 години. На тази възраст той към този момент е доста зрял. Джуд е приказен състезател ", сподели още Анчелоти.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР