Старши треньорът на Пирин Разлог Северин Димитров похвали играчите си

...
Старши треньорът на Пирин Разлог Северин Димитров похвали играчите си
Коментари Харесай

Северин Димитров: Благовест Катранджиев изигра страхотен мач

Старши треньорът на Пирин Разлог Северин Димитров похвали играчите си след успеха над Левски и класирането на отбора на полуфиналите във волейболния шампионат.

Пирин се наложи с 3:0 в Разлог и с 2-1 победи в серията, откри място в идната фаза.

„ Като цяло играхме доста добре и в трите мача в четвъртфиналната серия. Това ни даде в допълнение успокоение и религия, с цел да се съберем и да спечелим пред нашите почитатели. Днес се справихме във всички детайли. Много беше значимо включването на капитана Благовест Катранджиев, който позволи най-малко неточности. Той изигра страховит мач. Днес бяхме пределно стимулирани да спечелим “, разяснява той.
 Левски - Пирин 3:2 @@@

„ Оттук нататък би трябвало да бъдем по-спокойни. Ние към този момент си свършихме работата. Трябва да играем освободено в мачовете, които ни предстоят. За наше страдание няма да можем да играем в нашата зала, защото тя не дава отговор на условията за полуфиналите. Тепърва ще би трябвало да изясним къде ще играем. Радвам се, че успяхме да победим толкоз изрично. Трябва да беседваме с управлението, само че вид за нас е залата в Благоевград “, сподели още експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР