Старши треньорът на Пирин Благоевград Олександър Бабич каза след равенството

...
Старши треньорът на Пирин Благоевград Олександър Бабич каза след равенството
Коментари Харесай

Олександър Бабич: Това не е нашият стил на игра, но нямахме избор

Старши треньорът на Пирин Благоевград Олександър Бабич сподели след равенството 0:0 при гостуването на Арда, че това не е стилът на игра, който желае да вижда, само че е бил заставен да го употребява поради сериозните кадрови проблеми в състава му.

" Орлетата " се бранеха в глуха отбрана на практика през целия мач, само че съумяха да вземат скъпа точка в Кърджали, която оказва помощ в желанието им да се спасят от изпадане във Втора лига.

" Знаехме, че ще играем против доста добър тим и знаем, че това е доста значима точка за нас. Имахме проблеми преди мача с контузени и осъдени играчи и по тази причина трябваше да изберем този метод на игра. Това не е нашият жанр. Ние желаеме да играем офанзивно и да направляваме топката, само че обстановката, в която се намираме, ни принуди да реагираме по този метод ", сподели украинският експерт.

" Нашият противник контролираше топката и играта. Ние опитвахме да играем на контраофанзива, само че в последна сметка мисля, че се справихме добре ", сподели Бабич.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР