Старши треньорът на Пирин Благоевград Олександър Бабич желае да види

...
Старши треньорът на Пирин Благоевград Олександър Бабич желае да види
Коментари Харесай

Олександър Бабич: Трябва да преследваме нашата цел и да бъдем непримирими

Старши треньорът на Пирин Благоевград Олександър Бабич желае да види неотстъпчивост във визпитаниците си в оставащите мачове от сезона.

В сряда, 28 февруари, Пирин гостува на Хебър в четвъртфинал от шампионата за Купата на България. Двубоят е с начален час 14.30. При тъждество в постоянното време следват продължения и вероятно дузпи. По пътя си до тук Пирин в профил Вихрен Сандански след победа с 1:0 като посетител и Ботев Враца с победа като хазаин след продължения с 2:1.

" Тренираме в чудесно въодушевление след успеха, която спечелихме във Враца в предишния кръг. Момчетата работят крепко. Имаме двама-трима с травми, само че нищо съществено. Разбира се, нека по този начин останат нещата и след последната подготовка (б.р. във вторник следобед). Извън проектите остават трайно контузеният Илиан Костов, който не е ясно дали скоро ще може да се включи в подготвителния развой, както и осъденият, поради двата жълти картона в мача с Ботев Аймен Суда ", показа той в изявление за клубния уебсайт.

Наставникът отличи мощните страни на отбора от Пазарджик.

" Гледахме няколко дуела на Хебър. Те са добър тим с отличен треньор, демонстрираха огромен темперамент при успеха в края на мача им с Локомотив Пловдив. Не считам, че това, че са домакини в идния мач ще им даде изключително преимущество. Знаем, че нашите почитатели ще ни поддържат. Това е турнирен конфликт, а възможностите в този случай са 50 на 50. Трябва да преследваме нашата цел и да бъдем непримирими ", добави той.

Украинецът показа и за опита, който е добил в родината си.

" Имам опит от присъединяване на полуфинал в шампионата за Купата на Украйна с Мариупол, когато отпаднахме на дузпи от Ворскла, бяхме единствено на крачка от финала (б.р. сезон 2019-20). Сега се надявам с Пирин да имаме по-голям триумф. Нужни са здрави нерви, самообладание и самообладание ", добави той.

В последния си дуел благоевградчани се постановиха над Ботев Враца.

" През първото полувреме на мача с Ботев във Враца спазихме нашия игрови проект и от тази позиция бях доста удовлетворен. Действахме, както бяхме определили да го вършим. Сред това, оставайки с човек по-малко трябваше и да импровизираме в някой обстановки. Но бих желал да видя същото себераздаване, дух и дисциплинираност и в мача с Хебър ", приключи наставникът на „ орлетата “.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР