Старши треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике заяви, че

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике заяви, че
Коментари Харесай

Луис Енрике: Мбапе е перфектен, Дембеле ще бъде в стартовия състав утре срещу Тулуза

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике съобщи, че Килиан Мбапе е съвършен и тренира с огромно предпочитание с тима. Наставникът на столичани изясни на обичайна си среща с медиите в петък, че е удовлетворен от показаното от нападателя в подготвителния развой. ПСЖ гостува на Тулуза в мач от втория кръг на френската Лига 1 в събота, а на старта на шампионата приключи 0:0 с Лориен. Мбапе най-вероятно ще бъде в групата за дуела с Тулуза.

" Килиан е съвършен! Според това, което видях на тренировките тази седмица, той сподели огромно предпочитание. Той идва с положително въодушевление, в действителност е състезател от международна класа. Мога единствено да се веселя на завръщането му и да го счете за един от нас. За положителното на нашия тим ", изясни Луис Енрике.

Специалистът разгласи, че Дембеле ще стартира в стартовия състав на ПСЖ против Тулуза на следващия ден вечер.

Луис Енрике беше запитан и за напускането на Неймар.

" Мисля, че това е удобно решение за всички. Приветствам държанието му през времето откогато съм в Париж. Той е състезател от международна класа и му поисквам всичко най-хубаво ", сподели наставникът на парижани.

Той приказва за Серхио Рико, който би трябвало да напусне болничното заведение този петък. „ Бих желал да изпратя известие до Серхио Рико и да му пожелая положително възобновяване, с мисъл за цялото му семейство “, съобщи Енрике. Вратарят на Пари Сен Жермен беше в болница, откакто пострада при конна езда.

Изборът на капитан на отбора, Енрике разяснява по този начин: " Това е изборът на играчите. Имаше гласоподаване и има четирима номинирани. Не желая аз да дефинирам кой ще е капитан, той ще бъде капитан на играчите, не на мен. Днес или на следващия ден ще има гласоподаване и като схвана, ще ви уведомя ", съобщи Енрике.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР