Старши треньорът на остана доволен от победата на своя тим

...
Старши треньорът на остана доволен от победата на своя тим
Коментари Харесай

Киров: Мачът се разви добре за нас, шампионатът е доста равностоен

Старши треньорът на остана удовлетворен от успеха на своя отбор над. Арда се наложи с класическото 3:0 като хазаин.

" С една концепция бяхме малко по-нервни първоначално, само че мачът се развиваше добре за нас. Имахме самодейността, прибързвахме в извеждащото подаване и последния удар, което ни направи малко по-нервни. Когато останахме с човек повече, започнахме да търсим пролуки и справедливо спечелихме. Когато няма пространства, е мъчно и ние търсихме широчина. Трябва да си съсредоточен, с цел да вкараш ситуациите си.

Със сигурност на Монтана им е било мъчно и ще продължи да им е. Всички ние би трябвало да гледаме напред и да си спомняме единствено с положително за нашия сътрудник.

В момента шампионатът е много равносилен. Не е доста действително класирането, тъй като има доста тимове с по-малко мачове. Всеки един главен играч е значим, значимо ни е да запазим главната част от състава. Действително са непознати за нас, от много време нямат среща. След мача им в сряда ще можем да придобием визия по какъв начин ще играят при новия треньор. Ще желаеме да търсим техните слаби страни и да търсим позитиви от тази среща.
efbet Лига 14 кръг, събота 28 ноември  Арда (Кърджали) 3:0краен резулат  Монтана
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР