Старши треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич очаква труден двубой с

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич очаква труден двубой с
Коментари Харесай

Крушчич: Предстои ни малко по-труден и коварен мач

Старши треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич чака сложен дуел с Ботев (Враца). " Червените " гостуват в събота от 15:00 часа. Това ще е 4-та аудиенция в 5-те срещи на Крушчич като ментор до момента. Той записа триумфи над Етър (4:0) и Черно море (2:0) и проваляне от Локо Пд (0:1). Билетите за дуела към този момент са в продажба, като са на цена 5 лв..

" Малко е мъчно да проучвам Ботев, тъй като неотдавна си смениха треньора (б.р. - Тони Здравков наследи Сашо Ангелов). Не сме имали опция да ги забележим при новия ментор, тъй че това е проблем в известна степен. "

" Иначе към този момент сме гледали всички мачове на Ботев през сезона. Имаме хора в щаба, които проучват противниците ни и се приготвят сносно. Може да се каже, че самостоятелно сме анализирали всеки един футболист на Ботев, само че чакаме да има промени в тактиката и системата на игра, които мъчно можем да предвидим и ще забележим по какъв начин ще се развият в хода на самата среща. "

" Така че това ще е малко по-труден и подъл мач. Знаете и чисто психологическия резултат при промяна на треньора. Най-общо казано - Ботев е биткаджийски тим. Има блян да играе бързо. Но, в случай че ние на собствен ред сме бързи, би трябвало всичко да е наред и да победим ", съобщи Крушчич пред " Тема спорт ". efbet Лига 16 кръг, събота 9 ноември  ЦСКА-София 1:0краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР