Старши треньорът на националния отбор на Сърбия по футбол Младен

...
Старши треньорът на националния отбор на Сърбия по футбол Младен
Коментари Харесай

Кръстаич: Действията на съдиите трябва да бъдат разгледани от съда в Хага

Старши треньорът на националния тим на Сърбия по футбол Младен Кръстаич изрече острото си отвращение от съдийството при снощната загубата с 1:2 от Швейцария в мача от втория кръг в група " Е " на Мондиал 2018.

Кръстаич счита, че дейностите на реферите би трябвало да бъдат прегледани от съда по правата на индивида в Хага. Двубоят беше управителен от немска съдийска бригада с основен съдия Феликс Брих.

СЪР

" Вчера ние бяхме ограбени. Това стана пред очите освен на сърбите, само че и на целия свят. Действията на съдиите би трябвало да бъдат прегледани от съда в Хага, съобщи Кръстаич. - Но не желая да трансферирам виновността на други - аз съм отговорен за загубата. При 1:1 искахме и търсехме успеха и по тази причина нападахме с повече хора. В края при контраофанзива получихме втори гол и вместо с 4 точки след два мача останахме с 3. напред. Имаме няколко дни да се съвземем след тази тежка прочувствено загуба. Сега ни следва привидно невъзможната задача да победим Бразилия, с цел да продължим Но всички имат слаби места, а бразилците не са изключение ".

ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА ТУК!
ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА СЪРБИЯ ТУК! Мондиал 2018 2 кръг, петък 22 юни  Сърбия 1:2краен резулат  Швейцария
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР