Старши треньорът на националния отбор на България за юноши до

...
Старши треньорът на националния отбор на България за юноши до
Коментари Харесай

Мартин Стоев: На конкурс никога не бих се явил! Конкурсите са за красота…

Старши треньорът на националния тим на България за юноши до 17 години Мартин Стоев съобщи особено пред Sportal.bg , че не би взел участие в конкурс за предстоящ селекционер на мъжкия народен тим.

“Аз оферта или подарък не съм получавал от никой Федерацията ще взема решение, кой да поеме националния тим. На конкурс в никакъв случай не бих се явил! Конкурсите са за красота…
Селекционерът на националния тим се избира от федерацията или му се предлага непосредствено работата. Данчо Лазаров е прав, че бъдещият треньор би трябвало да се избере за идващите 4 години и да може да работи умерено в целия олимпийски цикъл. Трябва да се направи сериозна тактика за Олимпийските игри в Париж 2024. Първо мисля да изчакам да забележим какво ще стане на 13 март на Общото заседание на БФ Волейбол. Да забележим каква федерация ще има. Кои ще са в Управителния съвет. Да забележим какви финанси ще има подсигурени. Министерството на спорта дава 2 милиона, само че те не стигат за нещо… На този стадий Мартин Стоев си е добре при децата”, добави Мартин Стоев пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР