Старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов остана доволен от играта

...
Старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов остана доволен от играта
Коментари Харесай

Спасов: Надявам се играчите да си повярват, че имат качества

Старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов остана удовлетворен от играта на тима и безапелационната победа с 4:1 над Созопол на стадион " Огоста ".

" Загубите на тима в последно време натежаха и се веселя, че успяхме да спечелим и то изрично. В офанзива създадохме повече обстановки за гол от последните три мача, в които аз съм треньор, взети дружно. Доминирахме през цялата среща, а попаденията ни станаха след бързи и майсторски комбинации. Не допуснахме противникът ни да ни затрудни в отбрана, а голът който ни вкараха в края бе полод на разпределяне и на подценяване на обстановката.
 Монтана се разсъни за първа победа с Феро Монтана се разсъни за първа победа с Феро
Доволен съм от всички момчета, които започнаха и приключиха дуела. Бяха доста стимулирани тимът да излезе от тази отрицателна серия и слабото показване в последните три мача. Събудихме се най-сетне. Още обаче сме надалеч от това, което желая да изглеждаме като игра и държание на терена, само че първата крачка е направена. Надявам се играчите да си повярват, че имат качества и могат доста повече, от това което са показвали досега ", стартира Феро.

" След като поведохме с 2:0 заиграхме по-атрактивно и направихме много красиви неща на терена, което демонстрира, че до в този момент казусът при нас е бил по-скоро психически. През последните седмици съм разговарял с всеки един от играчите и очевидно съм съумял да ги убедя, че това, което демонстрират на тренировките, би трябвало да го вършат и по време на мачовете. И в тази среща го показахме ", приключи той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР