Старши треньорът на младежкия национален отбор на България Антони Здравков

...
Старши треньорът на младежкия национален отбор на България Антони Здравков
Коментари Харесай

Тони Здравков: Искам да остана, но решението ще е на ръководството

Старши треньорът на младежкия народен тим на България Антони Здравков съобщи преди квалификациите за Евро 2019 с Франция и Черна гора, че има предпочитание да приключи цикъла. Той обаче акцентира, че крайното решение е на управлението на БФС.

" Искрено целият тим желае победа. Всички изявяват предпочитание за победа. Наясно сме, че успеха ни убегна в предходните мачове поради нас, не вкарахме задоволително голове. Сега се надяваме, че откакто сме в 90% цялостен състав, ще изглеждаме по друг метод. За сметка на това имаме изчезнали в отбрана. Но се надявам да изглеждаме друго в офанзива и да отбележим повече голове от съперника ", сподели Здравков.

" Не позволявам безпокойство - да има обезпокоени, че ще играя с тим, без значение от името. Винаги съм казвал, че футболът е да се играе. Тяхното занимание е специалност и би трябвало да има успокоение. Играем добре, казусът е, че не можем да отбележим повече голове. На мен рецензиите сигурно ми се отразяват, защото аз давам отговор за тима. Играчите, познавайки ги, ги преодоляват бързо ", продължи селекционерът.

" Решението няма да бъде мое дали да остана след Нова година. То е в ръцете на управлението. Естествено, че желая да завърша цикъла ", сподели още Здравков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР