Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо обмисля доста промени в

...
Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо обмисля доста промени в
Коментари Харесай

Няколко промени в състава на Милан за сблъсъка с Лудогорец

Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо обмисля много промени в състава си за гостуването на " росонерите " в Разград.

Причината за тези рокади наподобява разумна, имайки поради сгъстения цикъл, в който миланският гранд навлиза в идните седмици.

" Червено-черните " имат пред себе си посещение в България, домакинство на Сампдория, още веднъж конфликт с Лудогорец, посещение на Рома, реванш с Лацио от шампионата за Купата на Италия и дерби с Интер. Толкова доста мачове и все през три дни.

Старши треньорът на Милан не е от експертите, които вършат доста промени в стартовата си единадесеторка, само че добре осъзнава натовареността, на която футболистите му надали ще устоят.

Ето за какво се чака в центъра на терена да бъде дадена отмора на Билия и Бонавентура, основали доста добър тандем напоследък.

Минути в Разград ще получат Матео Мусакио и Фабио Борини, които рядко попадат измежду титулярите на Милан в шампионата на Италия.

Атаката пък ще бъде водена от Андре Силва. Португалецът има шест попадения за “росонерите” в евротурнирите. Въпреки че изпитва много компликации в Серия " А ", Силва бележи много в Европа, където отбраната на множеството тимове не е толкоз сгъстена, колкото в калчото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР